28 april

Jobbhelgen och ett ganska ointressant liv har vart anledningen till 0 bloggande under förra veckan. Är verkligen så omotiverad till allt som har med skolan att göra... Så jäkla blandade känslor det här med studenten. På onsdag är det i alla fall mösspåtagning och paniken just nu ligger i att hitta kläder som passar tillställningen, inte varje dag man äter lunch på stadshuset liksom. Förhoppningsvis så passar klänningen jag ska låna av Andrea så är problemet löst! På kvällen väntas middag med klassen och utgång, sweet. 
 
Helt sjukt hur man kan sakna någon såhär mycket! ♥

22 april

Två snaps som sammanfattar min dag helt okej. Om exakt en månad har jag lämnat in det sista skolabetet i gymnasiet. Känns heeeelt sjukt. 

16 april

Derbyvinst! ♥
 
Foto: Jesper Zerman
 

13 april

 

10 april

Med lite godis, Redbull och cola så överlevde jag nationella i svenska idag. Det gick väl helt okej och nu ska jag ägna dagen åt att göra sånt jag inte borde göra, dvs kolla på serier. 

7 april

Ååh, igår hade vi vår studentskiva. Det blev så jävla lyckat med nomineringar, lekar, helt okej middag och bästa sällskapet! Hade verkligen sååå kul och mår under omständigheterna helt okej idag, förutom huvudvärken dåra haha. Nu ska jag återgå till att kolla på Vampire diaries nerbäddad i min säng, vilket jag troligtvis kommer att göra hela dagen. 

2 april

Är så jävla arg. Arg på alla idioter som ska förstöra för andra. Arg på alla som är inkompetenta nog att inte kunna bete sig. Arg på alla jävla dumhuvuden som tror att dom är experter på någonting de aldrig har varit på. Ni har ingen jävla aning om hur det är och hur det ska vara. Ni blir hjärntvättade av all jävla media som tycks ha glömt bort att det är en objektiv bild de ska visa. 
 
Senaste dagarnas händelser blandat med en jävla massa humörsvängningar är inte bra. Vill mest strypa varenda en och får kämpa för att inte hamna i Twitter-diskussioner med små fjortisar som tror att de är någonting och kan allt. Nu ska jag sova så får vi se vilket humör jag vaknar upp med imorgon. 

RSS 2.0