29 mars

Blev som väntat en utgång igår efter att jag hade vart i Uppsala med pappa och hämtat vår nya bil, som för övrigt är något utav det sexigaste man kan hitta i bilväg, och ja, bilar kan vara sexiga. 
 
Blev nästan så att jag dygnade igår vilket gjorde att jag somnade rätt gott vid halv fem och vaknade alldeles för sent imorse. Nu ska jag ta tag i mitt liv, dusch och dagen-efter-mys hos Malin står på schemat. 
 
 

 
 

23 mars

Detta har varit en typical sunday, sov alledeles för länge, åt en lång frukost, skulle plugga men sköt upp det med att sova, kolla på Vampire Diaries (som jag förövrigt kollar om, för 3e gången. Kan inte hjälpa att jag är madly in love with Damon! ♥) Det blev också en promenad med mamma i solen och spakväll med nyrakade ben, nytvättat hår, noppade ögonbryn och The Bachelor. Nu har jag skjutit upp plugget in i det sista och det är tur att jag börjar 12 imorgon så att jag kan sätta mig nu och skriva en tenta som har deadline på onsdag. Så mycket skönare att plugga sent på kvällen/natten då det inte finns så mycket som kan störa. 
 
Denna vecka kommer att bjuda på en del spännande grejer och förhoppningsvis en fet utgång till helgen. 
 
 

21 mars

 

20 mars

ÄNTLIGEN så har jag skickat iväg gymnasiearbetet och det känns så bra. Detta har ju varit en milstolpe enda sen vi började i 3an och vi sa att när gymnasiearbetet är över så börjar skivorna och allt de roliga och sen tar vi studenten. Apropå skiva så var jag på min första igår, helt sjukt att vi ens kom iväg då det var snökaos hela kvällen men det var trevligt att träffa massa folk. Var dessutom nykter eftersom att jag skulle komma hem över huvud taget och det var faktiskt rätt skönt.
 
Den här veckan har varit som en enda stor rehabilitering eftersom att jag har varit sjuk i typ 1 och en halv vecka så var det välbehövligt då jag har kunnat vila upp mig och snart bli 100% frisk. Har dessutom varit schemabrytande dagar hela veckan så det har inte gjort så mycket att jag varit hemma istället för att gå till skolan 2 timmar per dag. 
 
 

16 mars

Mådde inte bra alls under hela förra veckan men hade ju saker jag var tvungen att göra som jag gjorde och kände att det var helt okej att åka till Malin för tjejmiddag på fredagkvällen. Det var supertrevligt, sen spårade det men allting ordnade sig tillslut :) Åkte sedan och hämtade mina föräldrar som också hade varit borta på middag och jag kom hem runt 4. 
 
Vaknade sen på lördagen utan röst och har nu fått strikta order ifrån mamma att jag ska vara tyst och sängliggandes. Blir troligtvis hemma hela den här veckan och den enda som jag har planerat är att jag ska på en kompis studentskiva på onsdag om jag mår tillräckligt bra. 
Detta är typ den enda bilden som går att visa ifrån kvällen haha. 

13 mars

Idag blev det ännu en dag i studion, trots att jag vaknade upp inatt och mådde dåligt. Det var i alla fall kul när vi väl var där. Snart kan vi skicka iväg bilderna på print och sen är gymnasiearbetet nästan klart.
 
Har suttit hela eftermiddagen och försökt få ihop alla bilder till ett collage men det är ju typ omöjligt. Antingen så finns det inga mått som man kan gå efter (vilket vi behöver eftersom att de ska bli canvas) eller så var den alldeles för komplicerat, skäms också över att säga att jag är typ värdelös i photshop då jag endast redigerar mina bilder i CameraRaw, hehe.. I alla fall så har det ordnatt upp sig nu och snart får jag sova, imorgon går jag en kortis i skolan, sen ska jag till jobbet (helt sjukt att jag kan säga "jobbet") och hämta lite grejer och sedan ska jag hem till Malin på tjejmiddag. Får se hur mycket jag orkar men har hela helgen på mig att vila upp mig sen. 
 

12 mars

Var hemma ifrån skolan igår men fick idag ta mig samman i några timmar för att åka till skolan. Vi hade nämligen bokat in några modeller som jag och Andrea skulle fota idag så kunde inte riktigt vara hemma. Kan tyvärr inte visa några bilder då vi ska ha bilderna till vårt gymnasiearbete, kan dock visa några på mig och Andrea som vi tog mellan modellerna som lite tidsfördriv. Imorgon har vi också några personer inbokade så blir ingen vila då heller.. Jag får helt enkelt vila om 2 veckor då gymnasiearbetet är över! 
1) Jag får fula gröna fyrkanter i mina glasögon av softboxen, 2) Jag är ungefär lika sjuk som jag ser ut, 3) Vi är inte såhär glada egentligen. 

9 mars

Ååh herregud..! Gårdagen var såå himla bra! Började med att jag mötte upp Andrea i stan för shopping, mötte sedan upp Anton för lite catching-up och sen tog jag bussen in och mötte Malin i Rimbo där vi fixade biljetter för kvällen och handlade middag samt träffade trevliga människor. Vi åkte hem till mig, fixade oss (himla bra att ha en kompis som är frisör), förade, kollade på melodifestivalen och åt middag. Sen kom Jocke och hämtade oss och vi mötte upp massa folk inne på krogen i Norrtälje. Kvällen var JÄVLIGT rolig och när vi kom hem så somnade vi runt fyra. 
 
Vaknade i morse och fixade frukost, sen drog Malin och jag gick och la mig igen och lämnade sängen vid 15 och började städa (haha hade typ inte städat rummet på 2 veckor, såg ut som KAOS). Nu sitter jag och äter upp typ halva Pringlesröret och får ångest över allt som måste fixas den här veckan. Så. Mycket. Skolarbete. 
 
 
 

7 mars

Precis när jag hade publicerat mitt förra inlägg, där det bland annat står att det inte händer något spännande i mitt liv, så ringde telefonen. Vet inte om jag berättade att jag var på arbetsintervju på sportlovet, i alla fall så har jag nu blivit erbjuden jobb vilket är jätteskönt. ÄNLIGEN vet jag vad jag ska göra när jag har tagit studenten, i och med det här så kommer jag med 100% säkerhet att inte plugga vidare direkt. Började storböla när jag berättade för mamma att jag hade fått jobbet, mest för att all ångest som har fått mig att ligga sömnlös om nätterna släppte helt men också för att det ska bli så jädra roligt! 
 
Imorgon så ska jag in till stan med Andrea och kolla på studentklänningar och annan shopping och sen ska jag möta upp världens bästa syssling. Kan ju inte bli annat än bra! ♥
Ser ut som att jag har 15 olika färger i mitt hår just nu. 

6 mars

Hade sovmorgon idag vilket var jätteskönt men fick stressa till bussen för att jag inte hittade de kläder jag skulle ha på mig. När jag väl kom till skolan så visade det sig att läraren var hemma så vi hade inga lektioner så det var bara att åka hem igen. Vi hann i alla fall planera vårt fotoprojekt till gymnasiearbetet och hinner troligtvis att skicka iväg bilderna på print nästa helg. Har egentligen inte så mycker mer att berätta. Det händer inte så himla mycket i mitt liv just nu haha. 
 
 
 

5 mars

Blandade bilder mellan 2009-2012
 

2 mars

I fredags var jag taxi till min lillebror och hans två kompisar som hade varit på Avicii. Dom hade beställt biljetterna när de släpptes och var supertaggade, vilket gjorde att jag också ville se men hade ju ingen biljett. Så jag och Tobias (som ville se konserten igen) satte oss hela dagen igår och letade efter andrahandsbiljetter men hittade inga bra och var påväg att ge upp när klockan blev halv sju. Men när Tobias gick in på Ticnet så lyckades vi hitta 2 stycken på samma sektion så då var det bara att kasta i sig maten och åka in till arenan. Vi kom precis i tid och slapp all lång väntan (såååå sjukt skönt). Konserten var helt jävla AMAZING och det är nu givet att min framtida man kommer att vara antingen DJ eller fotbollsspelare pga de är så jävla sexigaaa. Efter mycket om och men så kom vi hem vid ett. Eftersom att det var Vasaloppet idag så stod klockan på 07:45 så jag förflyttade mig ifrån sängen till soffan och somnade till och från. Lovet kommer att avslutas med seriemys med mamma och fruktsallad ♥
 
Bäst igår: Snake, originallåten hittar ni hääääär och Wake me up. 
 
 

RSS 2.0