26 februari

Just nu sitter jag i sängen, kollar på Revenge och äter b&j, kan inte bli bättre. Imorgon ska jag på arbetsintervju, tror att jag troligtvis kommer att dö utav nervositet men det löser sig förhoppningsvis. Wish me luck! ♥
 

25 februari

Ord kan inte beskriva hur mycket jag saknar dig bästavän! ♥ 

25 februari

 

24 februari

 

24 februari

Var ett tag sen sist, sorry! Nu har jag äntligen sportlov, förra veckan gick så jädra segt, men firade in sportlovet hos min fina syssling i Åkersberga i fredags, vi var där, åt middag och umgicks. Senare på kvällen blev det musikquiz och lite catching-up. Jag var chaufför och vi kom hem runt halv 2 skulle jag tro. (Det är förövrigt så jävla skönt att köra bil på natten när det knappt är några ute).
 
Igår var jag i Täby C med mamma och kollade på studentklänning och jag hittade en superbra, hittar jag ingen bättre så blir det den jag kör på. Kommer en sneak peak senare idag. 
 
Idag så ska jag ta tag i träningen igen, så fort min mage vill sammarbeta. Har annars bara tagit det lugnt, städat rummet, bytt lakan, plockat ur diskmaskinen och liknande. För er som vill läsa min senaste artikel om 11 tv-serier som man kan slösa bort sportlovet med kan klicka hääääär.
Jag och min fina mamma i fredags ♥
 

17 februari

Det var som sagt festligheter som stod på schemat i lördags (med festligheter menas "dricka öl och lyssna på hård rock") med saknade vänner. Blev hemskjutsad och när jag kom hem så satte jag mig och kollade på serier och åt godis tills klockan var strax innan fyra och sedan somnade jag. Sen har mina dagar inte bjudit på så mycket mer än massa Revenge avsnitt. Är sååååå otaggad på den här veckan men får trösta mig med att det snart är sportlov (♥)
 
 

14 februari

Åkte till skolan imorse och skrev den där dumma essän, det gick väl helt okej. Efter att ha sett en fin lapp på mitt skåp, kramats lite med Evelina i kram-rutan, ätit geléhjärtan och delat vårt gymnasiearbete så åkte jag och hämtade min studenmössa. Shiiiit asså, det är inte långt kvar! :D Blev som planerat en alla hjärtans dag i soffan med diverse godsaker och en bra serie i min ensamhet. (Serietips: Revenge, har hittills sett 4 avsnitt och är helt fast) Imorgon ska jag söka jobb och på kvällen kanske det vankas festligheter. 
 

13 februari

Mådde inte så bra igårkväll och trodde att lite Disneyfilm skulle få mig att må bättre, men mådde ungefär lika dåligt när jag vaknade imorse så blev hemma ifrån skolan idag. Måste dock gå till skolan imorgon då vi ska skriva en dum essä på lektionen. Hälften av alla i skolan fick hem sin studentmössa och jag ligger och väntar på att jag ska få mitt sms så att jag kan åka och hämta min. Har inte gjort mycket alls idag förutom att kolla på film, tycka synd om mig själv och se när Kalla körde hem ett silver till.
 
Min alla hjärtans dag kommer troligtvis att spenderas i sängen får hoppas att jag mår lite bättre bara, lika bra det, hade ändå ingenting planerat :) Skolan brukar ordna lite inför alla hjärtans dag med kram-rutor, puss-rutor, gelehjärtan och fina lappar på skåpen. Jag har aldrig varit en älskare av alla hjärtans dag, inte ens när jag hade pojkvän. Tycker att det mest handlar om att affärerna ska tjäna pengar, men visst kan jag vara lite extra kärleksfull mot dem i min omgivning imorgon, jag har ju trots allt världens bästa familj! ♥ Kommer dessutom att sakna Victoria väldigt mycket då vi i två år har hat-älskat alla hjärtsans dag tillsammans, men detta år får jag göra det själv.
 
Kan förövrigt berätta att första utkastet till gymnasiearbetet ska bedömmas imorgon och vi är inte 100% klara, det är lite småfix som saknas, men är trots det väldigt nöjd. Ska bli så jävla skönt när allting är klart! 

11 februari

Min mössa är alltså på väg hem till mig just nu, jag har endast 6 mattelektioner kvar till studenten och dessutom så går nedräkningen ner på tvåsiffrigt nästa vecka. Hjäääälp. 
 
Det händer ingenting speciellt i mitt liv för tillfället, förutom att jag söker jobb och försöker skriva så mycket som möjligt på mitt gymnasiearbete vilket går helt okej. Ikväll får jag trevligt sällskap och imorgon är jag ledig! ♥

8 februari

 

5 februari

Hade lite trevligt sällskap här igår som jag skjutsade iväg till bussen i morse (alldeles för tidigt) men eftersom att jag hade studiedag så kunde jag åka hem och lägga mig igen. Vaknade vid 11 (det är okej att ta lång sovmorgon när man är ledig) och gjorde inte alls mycket fram tills att jag skulle till tandläkaren, usch, hatar tandläkaren men fick beröm för mina fina tänder så nu kan jag fortsätta äta godis hehe.. 
 
Imorgon är tanken att jag ska upp tidigt så att jag hinner med att handla, städa, plugga, träna och möjligtvis träffa Tony! :) 
 
Studiedagar innebär att man kan ha pyjamasen på sig hela dagen utan att få dåligt samvete. 
 

3 februari

Nu var det ett tag sen. Var på bio i lördags och såg Hundraåringen med mamma och pappa. Det var ingen superbra film men den var helt okej, efter bion blev det ett restaurangbesök och sedan hemma lagom till Melodifestivalen som inte var någon höjdare. 
 
Idag mår jag inte jättebra, har haft ont i magen hela dagen (det suger att vara tjej). Men ställde mig på crosstrainern i 50 minuter i alla fall. Nu blir det duschen och bädda ner sig i sängen och titta på dagens avsnitt av PH samt tycka synd om mig själv. 
 
Hade ju inte tackat nej till paraplydrinkar på en uteservering i ett varmt land just nu..

1 februari

 

RSS 2.0