23 juni

Vad som hänt sen sist? Allt och ingenting. 
 
Spenderade en kväll vid Ängsan med en liten del från min älskade klass. Jag, David, Jesper och Andrea åt middag på Tacobar innan vi åkte dit och sedan craveade vi chips tills en snäll person kom med lite. När 98:orna var fullare än oss så kände vi att det var dags för oss att dra oss hemåt. Så varför inte ta en promenad på 3 mil trots att bussen går? Jag vet inte, men Olivia fick sitt lilla äventyr. 
 
Har även hunnit med att fira mina fina studentvänner och släktingar på Fredriks mottagning och på hela Rodens slutskiva. Det var rätt fett trots att jag var nykter (är en hårt arbetande tjej nu förstår ni).
 
Min älskade vän har kommit hem ifrån USA och efter 302 dagar ifrån varandra så fick vi äntligen kramas igen och catcha up på riktigt. Så skönt att hon numera bara är ett telefonsamtal bort och inte 9 tidszoner ifrån mig. 
 
Finns rätt mycket mer att berätta men det tar vi någon annan gång! Om en vecka befinner jag mig i fina Göteborg igen ♥

12 juni

 

Lyckligaste dagen i mitt liv

Har i en vecka försökt att sätta ord på min studentdag men det är fan omöjligt. Det finns nog inga ord som någonsin kommer att kunna beskriva den glädjen och stoltheten som jag kände när jag klev ner för Täby Enskildas trappa tillsammans med de 23 individerna jag har spenderat 3 år tillsammans med. Att ha alla nära och kära som väntande på mig när mina skakiga ben (i alldeles för höga klackar) hade tagit sig ner för trapporna. I en vecka nu har folk frågat mig hur det känns och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska svara. Just nu känns det bara som att jag har gått på sommarlov precis som 11 gånger tidigare, det är till hösten då jag inte längre kommer att gå i TEG's trygga korridorer eller träffa min bästa vän och dessa 23 individer varje dag som det kommer att kännas konstigt. Det är först då jag kommer att fatta att jag har kommit 1 steg närmare att bli vuxen (är inte där ännu förstår ni). 
 
Jag låter bilderna tala för sig själva och vill bara säga tack, TACK till alla som kom och gjorde min studentdag till den bästa, tack för alla gratulationer och lyckönskningar, tack till alla er som jag har delat min vardag med i 3 år och som gjorde det lite jobbigt att ta studenten för att ni allihopa är så himla bra, tack till alla er som har hjälpt mig att utvecklas som person under dessa 3 år, tack till Täby Enskilda som aldrig någonsin har fått mig att tvivla på mitt val av gymnasium och tack S3C för att ni helt enkelt är bäst! ♥
 

2 Juni

För jag har tagit studenten

2 Juni

Just i detta nu går/springer jag ut från skolan för sista gången. Jag ska njuta utav min dag och uppdaterar mer när jag har tid.
 

RSS 2.0