31 januari

Äntligen helg. Åkte hem och sov efter skolan och sedan blev det en skotertur med brorsan i mörkret. Riktigt kul! Imorgon blir det förhoppningsvis lite mera skoter och kanske en tripp till IKEA med mamma. Har egentligen inte någonting mer att berätta. Ska lägga mig och kolla på nya avsnittet av Vampire Diaries och sen blir det troligtvis ett träningspass om inte mina tår gör för ont. 
 
 

29 januari

Idag hade jag sovmorgon, så åkte till skolan vid elva men när jag kom dit så var det bara att åka hem igen eftersom att våran lärare var hemma idag så vi hade inte våran enda lektion. Så åkte hem och fick massor gjort. Pluggade och skrev på gymnasiearbetet samt tränade och gjorde middag. Efter en dusch så blev det Paradise Hotell i soffan och nu ligger jag i sängen. 
 
Klassen har även skickat in lite bilder ifrån våra 3 år i ihop och då satt jag även och tittade igenom lite gamla bilder och skickade väl in 60 stycken eller nått. Saknar faktiskt mitt bruna hår litegrann.. Inte när det var som mörkast dock (var ju färgblind där ett tag) men när det var lite ljusare. Dock är det väldigt skönt att slippa tona det hela tiden och slita så jävla mycket på det. 
Bilderna är tagna för ganska exakt 2 år sedan, fan vad tiden går fort. 

28 januari

Välkommen hem Teteh! Mot SM-guld! 
 
 

26 januari

Efter några Rö-vinster och en bra vän så blev mitt humör mycket bättre i fredags, Rö gick vidare till poolspel idag men kom sist i poolen. Min bror fick dock göra ett väldigt snyggt mål där han klackade in bollen så det var värt att sitta där hela dagen i alla fall. Annars då? Jo, jag var ensam hemma i gårkväll så pluggade matte och kollade på Catching fire i min ensamhet. Det blev ingen piercing den här helgen utan jag får ta det på någon ledig dag eller någon annan helg. Lyckades dock slå mitt eget rekord på crosstrainern idag, det blev 1,6 mil (50 min) vilket var superkul! 
 
Mest av allt vill jag sitta på ett plan ner till spanien nu, men eftersom att jag är en fattig student och måste vara i skolan så går inte det. Får skynda mig hem efter skolan imorgon och se AIK-molde på TV istället. 
 

24 januari

Mitt humör den här dagen kan beskrivas såhääär och såhäääär, en riktig skitdag med andra ord. Ska ta mitt lata arsle till Rimbo för att förhoppningsvis få en Rö-vinst att göra mig lite glad. 

23 januari

Så jävla skönt att det snart är helg. Helgen kommer att bestå utav fotbollstittande, matteplugg, gymnasiearbetsskrivande och om allt går som jag har tänkt mig så kommer jag att pierca mig på lördag. Ska bara övertala mamma att hon ska följa med och hålla mig i handen, hehe... Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt men det löser sig säkert! 
 
Nu ska jag sova, god natt! 
 

22 januari

Hade en låååång sovmorgon imorse och började vid 12:20 med en värdelös lektion, missade bussen så att jag skulle inte komma enda hem, skulle få vänta i skolan i 40 minuter på nästa men pappa kom och hämtade mig vid bussen istället. Hade egentligen planer för kvällen men dom blev inställda så ställde mig på crosstrainern istället. Har även planerat in en fotografering om några helger vilket ska bli superkul! 
 
Imorgon har jag också en fet sovmorgon. Längtar till heeelg! 
Har inga nya bilder att bjuda på. Om jag känner mig riktigt generös så kanske jag fotar lite i helgen. 
 
 

20 januari

 

19 januari

Jag har inte bloggat på ett tag och det är väl mest för att det inte har hänt någonting intressant och sen i helgen har jag inte haft tid då jag har kollat på fotbollscup (igen). Det gick bra för Rö, dom vann gruppen, kom 2a i poolspelet och förlorade semifinalen.
 
Den här veckan kommer att vara så skön då jag kommer att gå halvdagar varje dag. Dock då kommer matteplugg att stå på schemat och dessutom måste jag skriva lite på gymnasiearbetet. 
 
Nu ska jag ställa mig på crosstrainern ett tag och sen blir det serier i sängen. 
 
 

13 januari

För något år sedan så gick jag till läkaren för att jag hade ont i magen mest hela tiden, jag var nästan 100% säker på att jag hade blivit laktosintolerant men så var inte fallet. Läkaren sa dock att det kunde bero på stress och när sommaren kom så försvann det. I och med att jag har börjat min sista termin på gymnasiet så har det kommit tillbaka. Visst det är några månader kvar tills jag tar studenten men gymnasiearbetet, studentskivan, biljetterna, klänningen, betalningar och allra helst vad jag ska göra efter studenten ligger hela tiden i bakhuvudet och stressar upp mig. Ååååh ångest! 

11 januari

Godis, chips, film, lillebror, ställa sig på crosstrainern mitt i natten, varit taxi. Detta är ungefär vad som har hänt sen sist. 
 
Gick i skolan till 12:30 igår, kom hem, vilade och sedan skjutsade jag iväg mamma och pappa till Rimbo för att dom skulle på middag. Sedan så var det filmkväll med lillerbror, vi såg baksmällan och the lucky one och mitt i natten så ställde jag mig på crosstrainern i 44 minuter. När jag sedan skulle åka och hämta mamma och pappa så lyckades jag ramla i trappen (Tips: Ha inte converse när det är snö och minusgrader) så jag landade på ryggen och idag gör det fint ont. Ikväll ska jag ta hand om mig själv eftersom att jag inte mår jättebra och har ont mest överallt och hoppas att det är bättre när jag vaknar upp imorgon! 
 
Saknar sommaren

9 januari

Hade sovmorgon idag igen (hehe...) fick sedan träffa våran nya handledare. Ni vet hur man alltid önskar att det är en ung snygg kille varje gång man får höra att man ska byta lärare? Det är just nu fallet i våran klass, och inte nog med det så pratar han göteborgska, så skulle kunna gifta mig med hans dialekt bara ♥ Haha nej men det var i alla fall väldigt trevligt. När jag sen kom hem så gjorde jag middag och ställde mig på crosstrainern i 36 minuter och nu ska jag snart duscha och sova eftersom att jag måste gå upp 06:00 imorgon. Imorgonkväll står filmkväll med bror på schemat. 
 
Får heller inte glömma att Henok Goitom (ca en av alla grymma AIK anfallare) svarade på min tweet igår. (Här hade jag klistrat in emoji-gubben med hjärtan som ögon om det hade varit möjligt) 
 

8 januari

Jaha, då var min sista termin i gymnasiet igång. Ska jag vara riktigt ärlig så är det lika skönt som det är jobbigt. Väldigt skönt att snart se ett slut och dessutom ha fasta rutiner igen men också jobbigt då min framtid är rätt oviss och jag tycker så mycket om min skola. Schemat den här terminen kan jag ju inte klaga på i alla fall. Går halvdag 3-4 gånger per vecka och min längsta skoldag är 6 timmar. Snittar alltså på ca 1 lektion om dagen vilket är 2 h och 50 min. Det är dock väldigt bra då jag känner på mig att gymnasiearbetet kommer att ta väldigt mycket tid då jag inte alls ligger i fas. 
 

6 januari

Var på cup hela dagen igår så hann inte skriva någonting. För er som undrar så gick det bra för Rö. Dom klarade sig vidare ifrån poolspelet men förlorade semifinalen. Dagen kommer nog inte bjuda på någonting speciellt förutom att jag ska träna lite och fixa lite kompletteringar som ligger och väntar och sedan kanske jag fortsätter att rensa bilderna på datorn då pappa lyckades fixa den. 
 
Kan förövrigt berätta att jag har ap-ont i ögonbrynet då jag råkande slå till handfatet när jag skulle ta upp någonting ifrån golvet när jag duschade och såg inte handfatet på andra sidan draperiet. Jag och min vanliga otur liksom. Är bara glad att det inte blev blått utan bara lite svullet haha! 

4 januari

Cupen igår gick bra, Rö blev etta i sin grupp och blev även de lag som tog flest poäng igår och är då vidare till poolspel på söndag. Superkul. Idag har det förövrigt inte hänt så mycket. Jag håller på att bli tokig på min dator som har laggat sönder sen igår. Har testat allt men ingenting fungerar och jag orkar inte vänta tills på onsdag då jag kan prata med teknikerna i skolan om dom kan hjälpa mig. Jaja, det löser sig säkert. 
 
 

3 januari

Kommer att tillbringa min fredagkväll i en svettig sporthall, för att se min lillebror spela cup. Den som vill kan ju komma dit och göra mig sällskap eller nått i den stilen! :) 

2 januari

Jag har absolut ingen aning om hur jag ska börja detta inlägg på nya bloggen för allting känns så himla töntigt. Jag skiter i en hälsningsfras och börjar med att berätta att jag heter Elin Johansson, är 18 år och bor några mil norr om Stockholm men spenderar mina dagar i Täby där jag går i skolan. Jag har tidigare bloggat Här! men känner att det är dags för en nystart. 
 
Jag går sista året på Täby enskilda gymnasium och läser samhällsprogrammet med inriktning medier och kommunikation där jag trivs väldigt bra. Jag är en väldigt fotbollsintresserad tjej med ett svartgult hjärta då allsvensk fotboll är det som intresserar mig mest. När jag inte står på norra stå och sjunger så hittar man mig oftast med en kamera i handen då det är det största intresset. Min Spotifylista består mest utav smöriga popsångare eller fet house. Framtiden skrämmer mig då jag inte har en aning om vad jag ska göra efter studenten, men jag är samtidigt väldigt spänd för vad som kommer. Jag fotar med en Nikon D3000 med 70-300mm Sigma objektiv eller standard 18-55mm objektivet. 
 
Det är väl typ det viktigaste och om ni undrar någonting så är det bara att kommentera :) 
 
 

RSS 2.0